• Snelle levering
  • Flexibel
  • Alles op voorraad

Werken bij Euroflex

Opleiding en stage

Euroflex is een door de Stichting Kenteq kenniscentrum beroepsonderwijs voor techniek goedgekeurd en dus ook erkend als leerbedrijf. Euroflex is opgenomen in het register van leerbedrijven van het Grafisch Opleidingscentrum en verzorgd hiervoor desgevraagd de opleidingen Flexotechniek en Basis Press & Print.

Elk jaar maakt Euroflex gebruik van stagiaires. Wil jij het vak bij ons leren en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken? Neem dan contact met ons op om een mogelijke stage te bespreken.

Vacatures

Op dit moment hebben wij een aantal vacatures open staan, wij zijn namelijk op zoek naar collega's in de volgende functies: commercieel medewerker binnendienst,  flexo-drukker, technische dienst medewerker en medewerker nabewerking. Klik op de functies voor meer informatie over de vacatures en de werkzaamheden.

Voor deze vacatures werven wij via verschillende uitzendbureaus. De gegevens van deze uitzendbureaus zijn hieronder te vinden. Via de knop 'Solliciteer direct' kan je je gegevens achterlaten, daarna neemt het uitzendbureau contact met jou op. Je kan zelf kiezen via welk uitzendbureau je solliciteert.

logo

UBN Uitzendbureau

Contactpersoon:  Ebony Müsse
Adres: Paslaan 17, 7311 AH Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-3032258 / 06-12162217
E-mailadres: apeldoorn@ubnuitzendbureau.com

Solliciteer direct

CarriereBaas uitzendbureau

CarriereBaas Uitzendbureau

Contactpersoon: Bas Tol
Adres: Koperslagerstraat 61, 8043 EM Zwolle
Telefoonnummer: 06-17023098
E-mailadres: bas.tol@carrierebaas.nl

Solliciteer direct

Werken bij

Hubwerkt

Contactpersoon: Henry Nassette
Adres: Willemsvaart 16, 8019 AB Zwolle
Telefoonnummer: 06- 124 99 123
E-mailadres: info@hubwerkt.nl
Website: www.hubwerkt.nl

Solliciteer direct