• Snelle levering
  • Flexibel
  • Alles op voorraad

Kaasetiketten en banderollen

Het belang bij kaasetiketten

Nederland is over de hele wereld bekend om zijn heerlijke kazen. Euroflex staat in de (inter)nationale kaasindustrie bekend om zijn kaasetiketten en banderollen. We kennen de kaasbranche en het specifieke karakter van kaas als geen ander. Onze kaasetiketten en banderollen stellen u in staat uw kaas optimaal te presenteren. Het dunne label wordt onlosmakelijk één geheel met de kaaskorst, zodat de consument zelfs bij het nuttigen van het laatste stukje nog wordt herinnerd aan de naam die is verbonden aan uw kwaliteitsproduct.

Kaasetiketten

De productie van kaasetiketten en banderollen

Voor de productie van kaasbanden en etiketten gebruiken we verschillende typen vloeipapier, maar ook teabagpaper. Niet alle kazen zijn immers gelijk en vragen dan ook om speciale papiersoorten of oplossingen.  Door onze jarenlange ervaring met het product kaas en de technische know-how van het grafische proces zijn wij in staat u vakkundig van dienst te zijn, vanaf het eerste concept tot en met het gedrukte eindresultaat.

Onze kennis en ervaring met betrekking tot verpakkingseisen aan zuivelproducten wordt ook weerspiegeld in de grote variëteit aan overige zuivelverpakkingen. Dit kan gaan om aluminium afdekkingen voor yoghurtbekers tot boterwikkels en afdekfolie voor blokken kaas, allemaal met hun eigen specifieke productkenmerken.

Meer weten over kaasetiketten en banderollen?

Heeft u nog vragen over onze productie van kaasetiketten en banderollen? Leg uw vraag gerust voor aan onze verpakkingsspecialisten. We zijn ervan overtuigd dat Euroflex ook voor uw specifieke behoefte de best passende oplossing kan bieden. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken.