Euroflex: zelfstandige drukkerij van verpakkingen

Euroflex is een gespecialiseerde zelfstandige drukkerij van flexibele verpakkingen voor levensmiddelen. Wij bieden individuele en full service begeleiding. Vanaf grafisch ontwerp tot en met de aflevering en verwerking van onze materialen. Euroflex levert flexibele verpakkingen op kunststof, papier, laminaten en aluminium.

 

 

Diensten van Euroflex

Bij Euroflex worden de grote voordelen van flexodruk en digitaal gecombineerd met de mogelijkheid om in eigen huis te lamineren en rollensnijden. Dit resulteert in kwaliteitsproducten, die uiterst efficiënt, flexibel en met een gunstige prijs kunnen worden geproduceerd. Een ander groot voordeel van deze werkwijze zit hem in de korte doorlooptijden en snelle leveringen.

Euroflex bedrukt flexibele verpakkingen voor levensmiddelen op o.a. kunststof, papier en aluminium. Hierbij wordt continu ingespeeld op individuele klantwensen. De mogelijkheden qua maatvoering, kleurgebruik en afnamehoeveelheden zijn eindeloos. Een grote mate van efficiency wordt bereikt door gebruik te maken van de grootst mogelijke druk- en lamineerbreedte. Op de snij-afdeling worden de materialen vervolgens op de door u gewenste breedte en rollengte gesneden.

Euroflex als packaging partner

Euroflex is een onafhankelijke, internationale fabrikant van flexibele verpakkingen. Momenteel zijn er ca. 50 gemotiveerde en goed gekwalificeerde specialisten werkzaam binnen Euroflex.

Euroflex is voortdurend op zoek naar nieuwe verpakkings-toepassingen en denkt daarbij altijd in oplossingen. Zo verzorgen we inmiddels de meest uiteenlopende bedrukkingen van verpakkingen voor o.a. koek, snoep, groente, fruit, diervoeding, brood, kaas en vlees.

Digital Artwork Euroflex

1. Digital artwork

Repro Euroflex

2. Repro

Druktest Euroflex

3. Druktest

Laatste check Euroflex

4. Laatste controle

 
Euroflex Drukplaten worden bewaard voor de volgende order Euroflex
Printen bij Euroflex

5. Printen

Lamineren met Euroflex

6. Lamineren

Verpakkingen bij Euroflex

7. Verpakkingen

Inpakken bij Euroflex

8. Inpakken

 
Euroflex De laatste stap in het proces Euroflex
 
Verzenden

9. Verzenden

Levering

10. Levering

 
 
Contact met Euroflex 0031 (0)38 468 1818

 

  • Snelle levering
  • Flexibel
  • Alles op voorraad

Vind ons op social media: 

LinkedIn Euroflex    Twitter Euroflex

Adres Euroflex

Nipkowstraat 21
NL-8013 RJ
P.O. Box 645
NL-8000 AP
ZWOLLE, Nederland

Bel Euroflex

T. 0031 (0)38 468 1818
F. 0031 (0)38 468 1811

Mail Euroflex

info@euroflexbv.com

 

“Uw partner
in packaging”

 

 

 

Euroflex Printing Holland BV
Euroflex Printing Holland